Vrei sa faci sex in masina? Tine cont de aceste sfaturi pentru o experienta de neuitat

Posted on
sex in masina

Iesirea din sistemul conventional este resursa ideala pentru cresterea temperaturii. De ce sa nu incercati alte locuri dincolo de pat? Cand vine vorba despre sex, exista multe lucruri pe care le putem explora, fie ca sunt noi posturi, jucarii sau jocuri sexuale. Dar ceva care poate schimba intotdeauna tonul relatiilor noastre sexuale sunt scenariile in care il practicam, de ce sa nu facem sex in masina?

A face sex in masina poate fi o aventura plina de pasiune si adrenalina sau un fiasco si o dezamagire totala daca nu aveti masurile de precautie corespunzatoare. Cu aceasta, nu spunem ca ar trebui sa aveti un manual cu voi sau ca ar trebui sa-l pregatiti in avans, pentru ca asta inlatura toate emotiile spontaneitatii. Dar daca aveti ocazia sa faceti sex in masina, exista anumite precautii pe care trebuie sa le aveti in vedere in acest moment.

Vrei sa faci sex in masina? Tine cont de aceste sfaturi pentru o experienta de neuitat

Uneori, dorinta nu avertizeaza, si avand sex impulsiv intr-un alt loc decat intr-un pat confortabil, este foarte interesant; Cu toate acestea, cu o mica planificare, va puteti bucura de intalnire chiar mai mult.

Aici va oferim cateva sfaturi, astfel incat disconfortul sa nu va ia prin surprindere:

1. Evident, trebuie parcat intr-un loc intunecos, noaptea, si fara trafic.

2. Daca scaunele sunt din piele, aduceti o patura in portbagaj gata sa acopere suprafata si sa fie mai putin incomod sau sa provoace frecare enervanta pe piele.

3. Cel mai bine este sa faceti acest lucru pe bancheta din spate, deoarece exista mai mult spatiu, fara ca manetele si volanul sa va incomodeze in timpul actiunii.

4. Caldura va creste din motive clare, astfel incat, aerul conditionat va poate ajuta sa faceti mediul mai placut, fara sa va sufocati.

5. Nu este necesar sa scoateti toate hainele, deoarece, va aflati intr-o zona publica in care cineva va poate surprinde, oricat de singuri ati crede ca sunteti.

Daca banuiti ca intalnirea va avea loc in acea noapte, purtati articole de imbracaminte „usor de accesat”, cum ar fi o fusta sau rochie.

6. Pozitia? Tu deasupra lui este cel mai confortabil mod, desi va puteti testa flexibilitatea folosind toata lungimea banchetei din spate, el deasupra ta sau chiar doggy style.

7. Daca fantezia ta este sa o faci in aer liber, masina fiind fetisul tau, o puteti face intr-un loc si mai pustiu. Pozitia ideala este sa va sprijiniti pe capota, astfel incat intalnirea sa fie si mai incredibila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *