Cum sa faci un trio sexual

Posted on
sex in trei

Desi este adevarat ca sexul in trei este inca o tema „tabu”, astazi exista tot mai multe cupluri care decid sa incerce aceasta practica sexuala. Exista multe cupluri care doresc sa adauge o anumita aroma vietii lor in ceea ce priveste sexul. Rutina, timpul, copiii, munca, viata sociala, angajamentele familiale … Toti acesti factori contribuie la scaderea pasiunii si a libidoului. Solutia multor cupluri? Sa recurga la ceva nou… si chiar interzis.

Trio-urile sunt la fel de vechi ca sexul, dar rareori se vorbeste despre ele in mod natural. Numarul de persoane care practica sex in trei sau sex de grup este mai mare decat credeti de obicei, si trio-urile sunt mai normalizate in societate decat este permis sa se recunoasca.

Fantezia de a face un trio este o fantezie foarte frecventa, mai ales in randul populatiei masculine. Fiintele umane sunt foarte predispuse la curiozitate si de aceea ne simtim foarte predispusi sa incercam lucruri noi si mai mult cand vine vorba de situatii care provoaca placere, cum este sexualitatea. Fantezia unui trio nu este un pacat sau o perversiune, este o curiozitate umana normala. Daca partenerul dvs. va propune sa faceti un trio, trebuie sa aveti mai multe puncte de evaluat:

Ce este necesar pentru un trio?

Daca cautati sfaturi si trucuri pentru a obtine un trio, trebuie mai intai sa tineti cont de o serie de particularitati. In primul rand si desi poate parea evident, cel mai important lucru este sa va placa. Pentru a putea realiza o relatie sexuala cu mai multe persoane, este esential sa aveti motivatia si sa fiti sigur ca doriti sa o faceti.

Poate ca faptul de a face un trio este ceva care ne atrage atentia sau ne da o curiozitate, dar atunci, in momentul adevarului, nu indraznim sau nu simtim cu adevarat asa. Prin urmare, principalul lucru va fi ca toti oamenii implicati in relatie sa simta adevarata dorinta de a face acest lucru, astfel incat dupa aceea, sa nu existe regrete.

Dar, evident, aveti nevoie de mai mult decat atat, si totul va depinde de gasirea unor oameni cu aceeasi motivatie.

sex in trei

Pe cine alegeti pentru un trio?

Aveti doua optiuni. Fie alegeti pe cineva in care aveti incredere, poate fi un prieten sau cineva pe care-l cunoasteti, daca dvs. sau partenerul alegeti, poate fi barbat sau femeie. Sau puteti, de asemenea, sa va aventurati sa alegeti pe cineva in afara cercului dvs. social, bineinteles ca trebuie sa luati masurile de precautie necesare. In cazul barbatilor, este aproape intotdeauna de asteptat ca inca o femeie sa fie inclusa in trio, in cazul femeilor, nu este atat de specific.

Locul de intalnire

Daca nu doriti ca intalnirea sa aiba loc acasa si doriti un loc neutru, exista mai multe hoteluri dedicate exclusiv intalnirilor sexuale.

In timpul sexului, toti trei ar trebui sa va bucurati de experienta fara teama. Cel mai bun lucru pentru a face un trio este sa faceti tot ce nu puteti face in doi. Masajele, pozitiile, mangairile sunt cheia, astfel incat nimeni sa nu ramana fara sa faca nimic.

Jucariile sexuale vor fi aliatii dvs. Aceste obiecte vor ridica placerea la maximum, astfel incat toata lumea sa aiba un orgasm de neuitat.

Nu uitati de protectie

Cel mai important lucru este sa va bucuri si pentru asta, trebuie sa faceti sex protejat. Experientele sexuale fac parte din cele mai bune din viata si nu merita sa riscati. Utilizarea prezervativelor in timpul unui trio sexual va va oferi siguranta ca in viitor va veti putea bucura de noi senzatii.

Construiti intimitate

Cand va intalniti, nu treceti imediat in pat. Puteti incepe sa vorbiti, sa beti ceva, sa va spuneti bancuri, chiar sa vorbiti despre modul in care va asteptati ca experienta sa fie. Este bine sa construim intimitate, astfel incat sa nu simtim ca un trio ar trebui sa fie ceva cu o persoana necunoscuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *