6 tipuri de orgasme feminine – care sunt si cum sa le atingi

Posted on
orgasme feminine

Rollercoaster de placere pentru femei: faceti cunostinta cu 6 tipuri de orgasme feminine si cheia pentru a le atinge.

Pentru multe femei, sa ajunga la punctul culminant este aproape un mit, dar s-a terminat. De acum incolo intrebarea nu va fi daca ati ajuns la orgasm, ci in ce zona l-ati obtinut.

Ca femei, am fost inzestrate cu abilitatea de a avea diferite tipuri de orgasme, cu sentimente diferite si niveluri diferite de intensitate asociate. Cu toate acestea, pentru multe femei, satisfacerea relatiilor sexuale optime este destul de complicata, si prin aceasta ma refer la atingerea maximului „orgasmului” placerii. Exista diferiti factori care pot afecta acest lucru: anatomic, fizic, senzorial sau mental.

Femeile nu au nevoie de un orgasm pentru a obtine succesul in reproducere, astfel incat, pe langa faptul ca este dificil de atins pentru multe, este, de asemenea, gresit inteles si putin studiat.

Pentru femei, tema orgasmului este diferita de cea a barbatilor, deoarece este intotdeauna prezentata intr-un mod liniar (dorinta, excitare, orgasm).

Pe de alta parte, pentru noi, tema este ca un roller coaster, o crestere si cadere de emotii si senzatii; Aici, in afara de emotie si de dorinta, mangaierea, afectiunea, sarutul, aspectul, printre altele, sunt, de asemenea, corelate.

De asemenea, universul orgasmului feminin nu ramane in dihotomia clitorisului sau culminantului vaginal, exista multe orgasme de care ne putem bucura, cunoasteti-le mai jos:

Cele 6 tipuri de orgasme feminine

1. Orgasmul prin stimularea sanilor si mameloanelor

Potrivit unui studiu, unele femei pretind ca pot atinge punctul culminant numai prin mangaierea sanilor si sfarcurilor. Dincolo de excitatia care poate fi resimtita si de finalitatile nervoase care populeaza zona, a fost investigat daca exista o relatie fiziologica care o explica. Si da, concluzia cercetatorilor a fost ca stimularea sfarcurilor activeaza aceeasi zona a creierului care activeaza clitorisul, vaginul si partea interioara a vaginului.

2. Orgasm oral

Sarutul poate fi la fel de interesant sau mai mult decat relatia sexuala in sine, atata timp cat este oferit cum trebuie. Buzele, sunt una dintre zonele cele mai erogene ale corpului, datorita abundentei de terminatii nervoase. In plus, un sarut combina trei simturi: gust, atingere si miros. Daca reusesc sa obtina toate cele trei simturi placute in acelasi timp, pasiunea este asigurata; provocand o excitare intensa in organele intime, chiar ajungand la orgasm.

orgasme feminine

3. Punctul U

Se spun putin despre acest punct, desi intensitatea orgasmului poate fi similara cu cea a punctului G. Nu este nimic mai mult si nimic mai putin decat … al uretrei! Este inconjurata de clitoris, un organ de placere plin de terminatii nervoase, asa ca este foarte placut sa stimulati aceasta zona.

In mod individual, femeia il poate stimula cu mangaieri circulare de sus in jos. Pe de alta parte, in relatia sexuala, cea mai usoara cale de a accesa acest organ este prin separarea buzelor vaginale, astfel incat partenerul sa poata lucra cu limba.

4. Orgasm anal

Desi este inca vazut ca un tabu, sexul anal poate oferi orgasme foarte intense, din moment ce aceasta zona este plina de terminatii nervoase.

Principalul dezavantaj al acestui tip de practica sexuala este teama de durere, deoarece, spre deosebire de vagin, anusul nu are lubrifiere. Prin urmare, este esential, sa folositi un lubrifiant si sa existe o multime de creativitate in timpul preludiului si mai ales „relaxare”.

Un sfat, partenerul dvs. trebuie mai intai sa mangaie si sa stimuleze inelul exterior astfel incat sa fiti gata pentru penetrare. In plus, igiena este esentiala, anusul trebuie sa fie curat, se recomanda folosirea unei „clisme” inainte de a face sex anal.

5. Punctul A

Vaginul are o zona extrem de sensibila, care poate fi comparata cu celebrul „punct G”. „Punctul A” este de aproximativ 7,5 centimetri de la nivelul labiilor, intre punctul G si colul uterin, foarte aproape de vezica.

Stimularea punctului A declanseaza o lubrifiere prelungita a peretilor vaginali, un nivel foarte ridicat de excitare si, intr-un timp scurt, posibilitatea de a va bucura de un orgasm mare.

Pentru a-l gasi, cea mai simpla cale este sa introduceti degetul aratator si sa faceti gestul „vino aici”. Mai intai de toate, este important sa fiti rabdatori si sa ramaneti relaxate, iar daca sunteti in pereche, increderea si complicitatea in pat sunt cheia.

6. Orgasm clitoral

Aproape toate femeile sunt in masura sa aiba un orgasm clitoral, de fapt, cele mai multe simt doar acest tip de orgasm. Acest lucru se datoreaza usurintei de obtinere al acestuia, deoarece doar mangaind clitorisul, excitatia devine mult mai intensa.

Trebuie remarcat faptul ca clitorisul este mult mai mare decat pare, poate masura de la 7 la 12 cm, de aceea, vedem doar o mica parte a acestuia; De asemenea, are aproximativ 800 de terminatii nervoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *