speed dating

Speed-dating: este una dintre cele mai noi forme de a-ti gasi perechea

Speed-dating-ul este una dintre cele mai noi forme de intalnire in care cunoasteti un numar de potentiali parteneri intr-un eveniment organizat in mod special in acelasi scop. Speed-dating-ul are o serie de beneficii.

Daca doriti sa intalniti pe cineva nou, incercati speed-dating-ul. O intalnire care dureaza doar cateva minute are cu siguranta avantajele sale.

In primul rand, fiecare persoana care participa la eveniment este prezenta acolo cu un singur scop comun – a intalni pe cineva. Spre deosebire de alte locuri de socializare, cum ar fi baruri, pub-uri, discoteci, oamenii prezenti la un eveniment speed-dating cauta un partener. Participantii sunt alesi si grupati in functie de grupa lor de varsta. In afara de aceasta, speed-dating-ul este un concept eficient care nu va face sa pierdeti timp inutil. Deci, daca nu va place un anumit participant, nu trebuie sa petreceti ore sau o zi intreaga pentru a scapa de el. Se va termina in mod automat in cateva minute.

Uneori, o intalnire traditionala este atat de oribila, incat numarati minutele pana cand se termina sau incercati sa gasiti o modalitate de a termina mai devreme. Cu speed-dating-ul, indiferent cat de neplacut este, aproape s-a terminat. Durata tipica a timpului este de doar cinci pana la 10 minute.

Intalnirile speed-dating au loc adesea intr-un club sau bar. Bauturile sunt servite la sosire si primiti o insigna cu nume. Vi se atribuie un loc pentru a sta la o cabina sau la o masa. Este un mediu relaxat, informal, in care va veti simti confortabil.

Cu varietatea larga si volumul mare de oameni pe care ii intalniti la un eveniment speed-dating, sigur veti gasi unul sau doi care va intereseaza. Chiar daca nu, este un mod interesant de a petrece o seara.

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la tacerea ciudata sau subiectele plictisitoare. Pentru ca aveti doar cateva minute pentru a obtine o impresie, puteti sa puneti intrebarile care va intereseaza de fapt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>