camera web

Sfaturi pentru o utilizare sigura a camerei web fara riscuri

Prezenta si utilizarea camerei web este din ce in ce mai frecventa pentru a face conversatii cu persoane pe care le cunoastem prin intermediul internetului. Fie prin Skype, fie prin apeluri prin Facebook, cei mai multi folosesc acest instrument pentru a face comunicarea mai reala si mai aproape. Adevarul este ca de multe ori utilizarea inadecvata poate provoca probleme grave. Din acest motiv, va vom oferi astazi o serie de sfaturi, astfel incat sa le aveti in vedere in urmatorul apel video.

Prin intermediul camerei web putem vedea cum arata cealalta persoana, ii putem vedea fata, dar si o serie de date foarte semnificative: varsta aproximativa, starea de spirit, limbajul corpului, tipul de haine pe care le poarta, in cazul in care exista oameni in apropiere si cat de des apar, fotografii pe care le are in incapere.

Ceea ce se vede pe webcam poate fi inregistrat de cealalta persoana. Este evident, dar multi, adesea, ignora acest fapt. Ei considera ca secventa pe care o arata incepe si se termina atunci cand deschide si opreste camera si ca este oferita numai persoanei cu care vorbim. Retineti ca aceasta secventa poate fi inregistrata si, prin urmare, oricine poate vedea.

TREI RECOMANDARI PENTRU UTILIZAREA FARA RISCURI A CAMEREI WEB

Aici impartasim trei sfaturi de baza pentru utilizarea in conditii de siguranta a camerei web, asa ca tine cont de aceasta atunci cand o sa o utilizati cu persoana pe care o intalniti.

  • Folositi camera web numai cu cineva pe care il cunoasteti de ceva vreme. Dar, nu faceti nimic in fata persoanei respective pe care nu il veti face in public, deoarece ati putea regreta mai tarziu. Aveti intotdeauna in vedere informatiile de context pe care camera dvs. le poate transmite.
  • Intoarceti camera la un unghi mort atunci cand nu o utilizati, deoarece astfel veti evita imaginile nepotrivite datorita neatentiei sau activarii de la distanta. Daca este integrata in echipamentul portabil, este suficient sa o acoperiti cu banda adeziva.
  • Amintiti-va intotdeauna ca integritatea si confidentialitatea dvs. sunt foarte importante, deci trebuie sa va luati masuri de precautie atunci cand va conectati pe web. Daca va conectati in mod responsabil, veti avea sanse mai mari sa intalniti pe cineva care cauta ceva serios si, in acest fel, sa aveti posibilitatea de a obtine o relatie in viitor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>