pozitii sexuale si orgasm

Poziții sexuale care duc la un orgasm garantat

Interesul oricărui cuplu care se află în pat este ca ambii să aibă parte de un orgasm intens și extrem de plăcut. Cum altfel pot ajunge la punctul culminant dacă nu încercând poziții sexuale care să îi stimuleze pe amândoi? Fiecare cuplu preferă să atingă orgasmul simultan, însă de cele mai multe ori nu se întâmplă așa. Cert este că toată lumea caută acele poziții sexuale care să le asigure un orgasm garantat. Care sunt cele mai indicate poziții în care atât tu cât și partenerul de cuplu puteți avea parte de un orgasm de neuitat? Ei bine, nimeni altele decât misionarul modificat, mult preferata poziție pe la spate, lingurița, lotus și femeia deasupra.

Poziția misionarului stă în fruntea clasamentului pozițiilor sexuale care conduc la un orgasm rapid și nu degeaba este cea mai des utilizată de către cupluri. În această poziție, atât femeia cât și bărbatul pot ajunge foarte ușor la orgasm. Dar dacă vreți ca partida de amor să fie cât mai intensă, puteți prelucra această poziție: partenera își va ridica picioarele pe umerii bărbatului, iar acesta o va susține de șolduri, astfel încât să-i fie facilitat accesul la zona ei intimă. În aceste condiții, partida de sex va fi mai dezlănțuită, iar ambii parteneri se vor bucura de un orgasm ce nu va întârzia să apară. Cu puțin efort din partea amândurora, orgasmul poate veni chiar și în același timp.

Poziția pe la spate. Femeile sunt fanele numărul unul ale acestei poziții, întrucât găsesc erotismul lor mult mai excitant. Poate fi de vina și faptul că nu își vede partenerul în timpul actului, preferând să închidă ochii și să-și imagineze singure cum trebuie să arate lucrurile. În timp ce femeile sunt mai excitate de partea imaginativă a lucrurilor, bărbații vor avea acces deplin la vizualizarea concretă a scenei, acest lucru stimulându-i și pe ei. Orgasmul în poziția pe la spate este peste măsură de savuros pentru ambii parteneri. Sigur că și aici poate fi vorba despre un punct culminant care să aibă loc în același timp, la fel ca și în alte câteva poziții, însă acest lucru depinde doar de partenerii implicați și de cât de rezistenți sunt fiecare dintre ei.

sex pe la spate

Lingurița. O poziție tandră, ba chiar romantică pentru femeile care preferă ca partenerul lor să le ia în brațe în timpul actului. Ambii parteneri fiind așezați pe o parte, penetrarea având loc pe la spate, mâinile bărbatului sunt libere în a se mișca în voie pe corpul partenerei, aducând-o cât mai repede și cât mai aproape de orgasm.

Lotusul. Deși pare un pic complicată, cu mult sârg și voință, ea se poate realiza, iar orgasmul va fi pe măsura încercărilor. Avantajul acestei poziții este că ambii parteneri stau față în față, putându-se privi în ochi în timpul actului, ceea ce le va intensifica amândurora gradul de plăcere și satisfacție. Se poate opta și pentru un joc al seducției din priviri, totul pentru a condimenta deliciul partidei de amor.

Femeia deasupra. Ce nu e de plăcut atunci când vine vorba de preluarea controlului, stabilirea ritmului, puterea de a decide în ce condiții se va desfășura partida? Atât bărbații cât și femeile adoră acest schimb de roluri, iar orgasmul e garantat ambelor părți.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>