menage a trois

Menage a trois – cum să reacționezi atunci când îți propune

Sexul în trei sau binecunoscutul menage a trois reprezintă cea mai dorită fantezie sexuală a bărbaților. Să fim serioși, cine nu-și dorește să aibă parte de atenția concomitentă a două femei ce au un singur gând, și anume acela de a-l satisface? Deși sexul în 3 este cel mai des întâlnit sub forma două femei și un bărbat, să nu uităm că există și varianta inversă: doi bărbați și o singură femeie. Totul ține de asupra cui vreți să mutați centrul de interes. De obicei, bărbatul este cel care ia în considerare punerea în practică a fanteziei lui sexuale. Așa că, dacă iubitul tău aduce în discuție o partidă de sex în trei, mai mult ca sigur că ai vrea să știi cum trebuie să reacționezi și care e cea mai bună cale de a aborda problema.

În primul rând, trebuie să existe discuția. Discuția despre sexul în 3 se poate dovedi a fi una plăcută sau nu prea, în funcție de gradul de acceptabilitate și toleranță al celuilalt partener, în cazul acesta, al tău. Ți-ai dat și singură seama că până acum, i-a trecut lui prin cap o fantezie de acest fel, dar abia acum a avut curajul să-ți împărtășească dorința lui. Ce e de făcut? Păi, trage aer în piept și vorbește relaxat. Acționează calculat. Gândește-te cum ai fi vrut ca el să se comporte dacă erai tu cea care venea cu propunerea. Ți-ai fi dorit înțelegere, așa că oferă-i asta. Mai apoi, luați discuția pas cu pas și rostogoliți problema pe toate părțile. Lasă-l să ți se deschidă, nu-l întrerupe sau repezi, astfel încât să înțelegi mai bine situația. Dacă arată că e ceva ce-și dorește foarte mult și spune că acest lucru nu va schimba cu nimic relația voastră, atunci încearcă să privești lucrurile într-o manieră pozitivă. Poate chiar va fi o experiență plăcută pentru amândoi. Înainte de a lua decizia, gândește-te care ar fi limita suportabilității tale. Femeile au o problemă cu gelozia și sentimentul de a împărți ceva ce le aparține doar lor, așa că gândește-te cam cât crezi că vei tolera să vezi ca nivel de intimitate între cei doi. Comunică-i și lui limitele tale. E important să vă înțelegeți reciproc.

sexul in trei

Dacă ai decis să-i îndeplinești această dorință, comportă-te decent până la capăt. Alegeți cu grijă cine va fi cea de-a treia persoană care va păși în dormitorul vostru – o altă femeie, un bărbat, un cunoscut sau un străin? Dacă optați pentru cineva cunoscut, trebuie să luați în considerare și felul în care va evolua relația voastră cu acea persoană după experiența unui menage a trois. Prieteniile s-ar putea să aibă de suferit sau nu, depinde doar de toleranța fiecăruia. Mai apoi, nu neglijați protecția din cadrul actului sexual. Nu vă doriți să rămâneți cu ceva neplăcut în urma acelei întâmplări. Iar dacă partida de sex în 3 s-a încheiat cu bine, dacă amândoi ați obținut plăcere și sunteți încă în regulă unul față de altul, atunci aceasta este confirmarea că aveți o relație rezistentă, care face față oricărui obstacol.

trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>