Sex shop online vibratoar

Informații utile despre vibratoare

Viața intimă merită o atenție mai aparte, iar neglijarea ei nu ar trebui să se afle pe ultimele locuri în topul activităților noastre. Oricât de presați am fi de timp și oricât de multe priorități am avea, ar trebui să ne facem timp să ne îngrijim și de aspectele personale. Altfel, putem fi ușor vinovați că nu facem nimic pentru a evada din situațiile în care rutina pătrunde până și în dormitor. Multe persoane încearcă să o alunge folosindu-se de fel de fel de noutăți, iar în acest capitol sunt incluse, cu precădere jucăriile sexuale. Cele mai folosite dintre acestea sunt, fără îndoială, vibratoarele. Mulți le achiziționează în speranța că vor putea ține deoparte plictisul și monotonia, însă nu ar trebui să achiziționăm vibratoare fără ca mai înainte să ne documentăm asupra lor. Ele trebuie să se potrivească exact cerințelor și nevoilor noastre, și deși sunt foarte multe modele și tipuri din care putem alege, este important să știm câte ceva despre fiecare dintre ele, căci toate satisfac necesități diferite. Așadar, haideți să ne punem la curent cu câteva informații utile despre vibratoare.

Toată lumea știe că vibratorul este o jucărie sexuală folosită pentru a obține mai multă plăcere într-un act sexual, însă plăcerea oferită de vibrator poate veni fie pe calea stimulării anumitor zone erogene, fie prin obținerea mai multor orgasme, într-un timp mai rapid. Aceste jucării sexuale corespund mai multor categorii și tipuri de nevoi, prin urmare, achiziționarea lor trebuie făcută în conformitatea cu acestea din urmă.

Există mai multe tipuri și modele de vibratoare. Ele vin în forme diferite, cele în formă de ou sau inel sunt un exemplu în acest sens. Materialele din care sunt confecționate pot fi reprezentate de latex, silicon sau plastic, în funcție de sensibilitatea la piele a fiecărei persoane care le folosește. Fiecare vibrator este dotat cu mai multe viteze, așadar, acesta reprezintă un alt criteriu de care trebuie să ținem seama atunci când dorim să cumpărăm unul. Vibratoare în formă de penis se găsesc de la 12 cm până la 20, în mai multe culori, unele imitând chiar culoarea pielii naturale. Cât despre tipuri de vibratoare ce pot fi folosite, lista începe de la cele pentru vagin sau anus și poate continua cu vibratoare cu două capete, subacvatice, folosite pentru stimulare vaginală, dar și anală, în același timp.  Mai mult decât atât, există vibratoare care pot merge pe bază de baterii, conectate la o priză, dar și pe bază de vacuum.

Woman's hand touching vibrator and pink cuffs
Woman’s hand touching vibrator and pink cuffs

Atât începătorii, cât și cei mai experimentați într-ale artei amorului pot folosi vibratoare, căci acestea se adaptează perfect oricărui tip de nevoi.

O mare atenție trebuie acordată igienii acestor vibratoare. Indiferent de tipul sau modelul folosit, igiena este strictă și necesară pentru fiecare obiect sexual în parte. Ele pot fi curățate cu soluții special create, dar uneori este eficientă și apa cu săpunul. Igiena trebuie executată atât înainte de folosire, cât și după aceasta, pentru a se preveni apariția iritațiilor sau a infecțiilor. Prin urmare, nu trebuie să ne grăbim în achiziționarea de jucării sexuale fără a ști cum să le folosim sau îngrijim înainte. Sexshop online insex.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>