lenjerie

Ce transmite lenjeria de corp pe care o porti

Nu numai hainele pe care le purtam si pe care toata lumea le poate vedea, cum ar fi pantalonii sau tricoul, vorbeste despre noi, personalitatea si modul nostru de viata, dar si lenjeria. In functie de tipul de lenjerie de corp pe care alegeti sa o utilizati, veti intra intr-o anumita categorie si veti avea anumite caracteristici. Vreti sa stiti din care categorie apartineti?

Boxeri

Acestia sunt folositi de femeile care doresc sa fie subtil sexy, adica, isi arata timid senzualitatea.

Pe de alta parte, cele care pariaza pe boxeri prefera confortul fata de senzualitate. In plus, au un avantaj: daca este vorba despre articolele de imbracaminte care strang fundul si abdomenul bine, se obtine o silueta mai subtire.

Tanga

Acestia arata complet spatele si sunt folositi de femei mai indraznete care se simt increzatoare in senzualitatea lor si in corpul lor.

Cu desene

Pe de o parte, se spune ca exista ceva copilaresc, desi poate fi o femeie care este foarte conectata cu copilul ei interior si nu este rau atata timp cat stie sa o echilibreze cu viata ei adulta. Pe de alta parte, vorbeste despre femei amuzante, joviale si animate.

Cu dantela

Este un mod subtil si delicat de a fi senzuale. Sunt folositi de femeile care sunt foarte interesate de ingrijirea corpului lor si a hainelor lor, deoarece sunt haine delicate care nu se potrivesc oricarei femeii. Sunt femei indraznete, increzatoare, care cauta sa-si sporeasca frumusetea.

Animal print

Defineste o femeie indrazneata, distractiva, petrecareata, cu energia si instinctul animal. Daca, in plus, imprimeul leopard este combinat cu dantela, nu exista nici o indoiala ca este o doamna fierbinte, care stie sa-si arate senzualitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>