sex

5 diferente intre a face sex si a face dragoste

A face dragoste, a face sex … pentru unii este acelasi lucru, pentru altii nu. Exista oameni care spun ca fac doar sex, altii care fac doar dragoste. Cativa cred ca ambele pot fi facute.

Este fara indoiala un subiect complicat care da nastere la multe opinii diferite, deci este important sa aveti clare ideile: nu exista o singura optiune corecta.

Cu toate acestea, vrem sa va prezentam cateva diferente dintre a face sex si a face dragoste.

Va cunoasteti reciproc
Cand sunteti cu cineva pentru prima data poate fi un pic dificil, deoarece este nevoie de timp pentru ca acestia sa se cunoasca reciproc. Daca suntem indragostiti de acea persoana, cautam punctele lor de placere, ii facem sa se simta confortabil si sa incerce sa aiba grija de acea persoana.

Cu toate acestea, daca avem doar sex, cautam propria noastra placere.

Friends with benefits
Cand suntem intr-o relatie de “friends with benefits”, linia subtire care separa placerea de iubire este complicata.
Este foarte dificil sa mentinem o relatie pur sexuala pe termen lung.

Orgasme
In timp ce orgasmele nu fac parte pura si exclusiva din a face dragoste, increderea si dragostea in celalalt este un rol important in realizarea lui, va lasati dusi de instincte.

Sexul este o eliberare
Uneori, oamenii nu fac sex numai din iubire, ci si ca o modalitate de a elibera multe lucruri – de exemplu, stresul. Aceasta este o mare diferenta intre a face sex si a face dragoste: de multe ori sexul este pur si simplu un act egoist in care va cautati propria placere.

Timp
De multe ori, cand facem sex, cautam sa o facem rapid si sa ne atingem scopul. Cu toate acestea, atunci cand facem dragoste, dorim ca placerea sa dureze cat mai mult posibil, asa ca devine un act de senzualitate mai degraba decat de sexualitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>